< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

6 december 2018

Inhoudsopgave

Vlogs pedagogisch beleidsmedewerker

Bekijk nu de twee vlogs over de pedagogisch beleidsmedewerker in de reeks 'IKK in de praktijk'. Medewerkers van 't Nest en Partou vertellen hoe zij invulling geven aan deze functie die per 1 januari 2019 verplicht is. Bekijk de vlogs hier.

Kinderopvangtoeslag in 2019

Goede en toegankelijke kinderopvang maakt het voor ouders mogelijk om arbeid en zorg te combineren. De overheid vindt het belangrijk om ouders hierin verder te ondersteunen. Daarom investeert ze €248 miljoen in de verhoging van de kinderopvangtoeslag. Lees meer over de kinderopvangtoeslag in 2019.

Landelijke Kwaliteitsmonitor Kinderopvang

De Landelijke Kwaliteitsmonitor Kinderopvang (LKK) maakt de kwaliteit van de kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang in Nederland inzichtelijk. In januari worden de resultaten van de meting in 2018 verwacht. Op de hoogte blijven van dit onderzoek? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief van LKK.
 

Colofon

Nieuws over veranderingen in de kinderopvang voor ondernemers, medewerkers en geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief is een initiatief van de directie Kinderopvang van het ministerie van SZW.

Meer informatie? www.veranderingenkinderopvang.nl

Berichten naar de afzender van deze e-mail worden niet gelezen.