< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

27 oktober 2016

Rijkswaterstaat publiceert nieuwe inkoopplanning

Drie keer per jaar publiceert Rijkswaterstaat zijn actuele inkoopplanning. De laatste editie van 2016 is onlangs verschenen. Een kleine greep uit het grote aanbod: gladheidbestrijding, meerjarige kustlijnzorg en het opruimen van olie in Caribisch Nederland. 
> Lees meer

Op koers voor 2020

Wendbaar inspelen op de maatschappelijke vraagstukken van deze tijd. Dát is de kern van onze nieuwe organisatiestrategie. Koers 2020 roept medewerkers op vanuit de gebruiker te denken en meer samenwerking te zoeken met partners. En dat geldt met name voor de thema’s duurzaamheid en leefomgeving, informatievoorziening en slimme mobiliteit.
> Lees meer

A50 wordt Solar Highway

De A50 bij Uden zal vanaf 2018 de bijnaam ‘Solar Highway’ dragen. De geluidschermen die nu voor de snelweg ontwikkeld worden, houden verkeerslawaai tegen en wekken aan beide zijden zonne-energie op.
> Lees meer

Meer halen uit meubels

Rijkswaterstaat gaat over op het circulair inkopen van kantoorinrichting. Dat betekent dat we de levensduur van stoelen, bureaus en kasten verlengen en alle meubels en materialen zoveel mogelijk hergebruiken. De eerste circulaire contracten moeten in 2017 ingaan. 
> Lees meer

Internationaal advies over afval

Waar een klein land wel niet groot in kan zijn: afval! Nederlandse afvaltechnologiebedrijven adviseren Canada over de modernisering van hun afvalverwerking. Rijkswaterstaat helpt bij het contact met de Canadese overheden.
> Lees meer

Complexe mobiliteit op InfraTech

'Complexe mobiliteit.' Het is een actueel containerbegrip voor alles wat met slim wegbeheer te maken heeft. Want omdat meer asfalt niet altijd een optie is, kijken we naar andere middelen om weggebruikers van A naar B te brengen. Complexe mobiliteit staat centraal tijdens InfraTech 2017.
> Lees meer

Agenda

We gaan graag in gesprek met de zakelijke markt. Daarom zijn we steeds vaker te zien op beurzen en evenementen en organiseren we regelmatig marktconsultaties. Lees wat er de komende tijd op het programma staat.
> Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave Rijkswaterstaat

Meer weten?

www.rijkswaterstaat.nl/zakelijk

Of gebruik het contactformulier
van de Servicedesk Zakelijk

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn:
0800-8002
(ma t/m vr 07.00u - 20.00u,
weekend en feestdagen
10.00u - 18.30u)