< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

31 mei 2017

Duurzaam onderweg

Het duurzaamheidsverslag 2016 van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en Rijkswaterstaat is gepubliceerd. Enkele behaalde hoogtepunten: 18% minder CO2-uitstoot dan in 2015, een plek op de CO2-prestatieladder en het winnen van de Procura+ Award voor onze duurzame aanbestedingsprocedure bij de A6 Almere.
> Lees meer

Tweedehands klassiekers

Vanaf 1 juli verdwijnt een bekend stuk straatmeubilair langs de Nederlandse snelwegen: de praatpaal. We vroegen de markt om mee te denken over een nieuwe bestemming voor deze geelkleurige klassiekers. Verpakkingsspecialist Ecoleon blaast de palen nieuw leven in, bijvoorbeeld als laadpaal of informatiezuil.  
> Lees meer

Update voor D&C-contracten

De standaardcontractdocumenten voor Design & Construct-opdrachten hebben een update gekregen. Zo hebben we nieuwe eisen en bepalingen opgenomen voor onderwerpen als cybersecurity, industriële automatisering en de Wet Basisregistratie ondergrond.
> Lees meer

Gebreken herstellen bij Model K

Fouten bij het indienen van Model K-formulieren zijn vanaf nu te herstellen. Met dit formulier verklaren bedrijven dat de inschrijving conform het Nederlandse of Europese mededingingsrecht is. Sinds de invoering van de digitale ondertekening is het aantal fouten bij het indienen van Model K-formulieren toegenomen. 
> Lees meer

Michèle Blom begonnen als directeur-generaal

Michèle Blom is sinds 15 mei aan de slag als directeur-generaal van Rijkswaterstaat. Ze volgt daarmee Jan Hendrik Dronkers op, die op dezelfde datum is begonnen in zijn functie als loco-secretaris-generaal van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.
> Lees meer

Agenda

Rijkswaterstaat gaat graag in gesprek met de zakelijke markt. Daarom zijn we steeds vaker te zien op beurzen en evenementen. Daarnaast organiseren we diverse marktconsultaties. Lees wat er de komende tijd op het programma staat.
> Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave Rijkswaterstaat

Meer weten?

www.rijkswaterstaat.nl/zakelijk

Of gebruik het contactformulier
van de Servicedesk Zakelijk

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn:
0800-8002
(ma t/m vr 07.00u - 20.00u,
weekend en feestdagen
10.00u - 18.30u)