< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

15 december 2016

Europese duurzaamheidsprijs

Rijkswaterstaat heeft onlangs de Europese duurzaamheidsprijs Procura+ Award gewonnen met het project A6 Almere Havendreef – Almere Oost. De jury waardeerde dat de aanbesteding van dit project nadrukkelijk vroeg om minimale CO2-uitstoot tijdens de uitvoering én een energieneutrale snelweg. 
> Lees meer

Aanbesteding Afsluitdijk van start

Na 80 jaar voldoet de Afsluitdijk niet meer aan de normen voor waterveiligheid. Het icoon krijgt daarom vanaf 2018 een grote metamorfose. De dijk wordt overslagbestendig en energieneutraal, met sterkere pompen en sluizen en een aantrekkelijke openbare ruimte. Inschrijven kan tot 23 januari via TenderNed.
> Lees meer

Partners in pratend verkeer

Auto’s die met elkaar communiceren en verkeerslichten die zijn afgestemd op de verkeersdrukte – het is geen toekomstmuziek meer. Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft aangekondigd samen met overheden en marktpartijen € 90 miljoen te investeren in het 'Partnership Talking Traffic'. 
> Lees meer

Start aanbesteding A16

Om de bijna dagelijkse file op de A13 bij Overschie en de A20 tussen Kleinpolderplein en Terbregseplein te verminderen, legt Rijkswaterstaat een nieuwe rijksweg aan tussen de A13 en A16. De inschrijving is gestart op TenderNed en is geopend tot 12 januari. 
> Lees meer

Digitaal aanbesteden

Alle Europese aanbestedingen van het inkoopdomein Bedrijfsvoering verlopen vanaf 3 april 2017 via een digitale aanmelding en inschrijving. Hiervoor dient u als inschrijver te beschikken over een digitale handtekening met Public Key Infrastructure overheid, ofwel: een PKIo-certificaat.
> Lees meer

Agenda

Rijkswaterstaat gaat graag in gesprek met de zakelijke markt. Daarom zijn we steeds vaker te zien op beurzen en evenementen. Daarnaast organiseren we diverse marktconsultaties. Lees wat er de komende tijd op het programma staat.
> Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave Rijkswaterstaat

Meer weten?

www.rijkswaterstaat.nl/zakelijk

Of gebruik het contactformulier
van de Servicedesk Zakelijk

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn:
0800-8002
(ma t/m vr 07.00u - 20.00u,
weekend en feestdagen
10.00u - 18.30u)