< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

24 februari 2017

Marktvisie versterkt reputatie Rijkswaterstaat

Het vertrouwen van marktpartijen in Rijkswaterstaat is nog nooit zo hoog geweest. En daar zijn we blij mee! Vooral de Marktvisie heeft een positieve uitwerking. Dat blijkt uit een meting onder zakelijke partners door onderzoeksbureau Ipsos.
> Lees meer

Marktdag in teken van vooruitgang

Samen met ruim 380 partners boog Rijkswaterstaat zich op 18 januari over de Marktvisie. ‘Visie in uitvoering’ was het thema van de jaarlijkse Rijkswaterstaat Marktdag, die plaatsvond tijdens de InfraTech in Rotterdam Ahoy. De conclusie: van goed contact wordt iedereen beter. 
> Lees meer

Smart Mobility bij de Toppers

Hoe zorg je dat 180.000 bezoekers van de Toppers in een druk Pinksterweekend snel en gemakkelijk bij de Amsterdamse ArenA komen? Dat was de uitdaging voor de Praktijkproef Amsterdam Zuidoost. Door samenwerking met marktpartijen, wegbeheerders en stakeholders kregen 65.000 automobilisten persoonlijk reisadvies.
> Lees meer

Zuidasdok gegund aan ZuidPlus

In 2019 start de verbreding van de A10 Zuid bij Amsterdam. De drukke weg komt ondergronds te liggen, zodat ook het station kan uitbreiden. De opdracht voor het ontwerp en de realisatie is definitief gegund aan ZuidPlus: een combinatie van Fluor, Heijmans en Hochtief.
> Lees meer

Functiewisselingen

Een aantal hoofdingenieur-directeuren (HID’s) wisselt per 1 maart van plek. Zo verhuist Cees Brandsen van RWS Grote Projecten en Onderhoud naar RWS Water Verkeer en Leefomgeving. Hij wordt opgevolgd door Jan Luc Beguin, nu nog HID bij RWS Programma’s, Projecten en Onderhoud. Directeur-generaal Jan Hendrik Dronkers verlaat Rijkswaterstaat. Hij is benoemd tot locosecretaris-generaal bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Dronkers wordt per 15 mei opgevolgd door Michèle Blom.
> Lees meer

Agenda

Rijkswaterstaat gaat graag in gesprek met de zakelijke markt. Daarom zijn we steeds vaker te zien op beurzen en evenementen. Daarnaast organiseren we diverse marktconsultaties. Lees wat er de komende tijd op het programma staat.
> Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave Rijkswaterstaat

Meer weten?

www.rijkswaterstaat.nl/zakelijk

Of gebruik het contactformulier
van de Servicedesk Zakelijk

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn:
0800-8002
(ma t/m vr 07.00u - 20.00u,
weekend en feestdagen
10.00u - 18.30u)