< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

27 juni 2017

Op de markt verschenen

Vier keer per jaar publiceert Rijkswaterstaat zijn actuele inkoopplanning. De nieuwste versie is onlangs verschenen. Een kleine greep uit het aanbod: Integraal Groot Onderhoud ZAMEN, de uitbreiding van de A1 Apeldoorn – Azelo en het verbreden van de A27/A12 Ring Utrecht. 
> Lees meer

Inkoop in de prijzen gevallen

Kantoormeubilair, uniformen en ICT-hardware: als het aan Rijkswaterstaat ligt, belanden deze dingen voortaan niet meer bij het vuil. Vanuit de Green Deal Circulair Inkopen zijn inmiddels 80 pilots gerealiseerd voor duurzaam inkopen. En dat is beloond met de Green Deal Award 2017. 
> Lees meer

Rijkswaterstaat publiceert jaarbericht 2016

Een energieneutrale snelweg, de grootste zeesluis ter wereld en een voor Nederland unieke dubbellaags verkeerstunnel. Het zijn slechts een paar voorbeelden van alle projecten die Rijkswaterstaat in 2016 realiseerde. Bekijk het jaarbericht 2016 voor timelapses, video’s van projecten en andere hoogtepunten. 
> Lees meer

Data delen voor logische logistiek

Als overheden data delen met de markt – zoals venstertijden, wegwerkzaamheden of milieuzones – kunnen transportbedrijven hun logistiek in de stad beter organiseren. Dit soort informatie is vanaf nu te delen via het OpenTripModel voor overheden en bedrijven.
> Lees meer

Inzicht in gegunde projecten

Welke projecten in de grond-, weg- en waterbouw het afgelopen jaar zijn gegund, leest u in het overzicht van gegunde aanbestedingen. Op verzoek van marktpartijen en andere belanghebbenden maakt Rijkswaterstaat deze resultaten vanaf nu beter inzichtelijk.
> Lees meer

Agenda

Rijkswaterstaat gaat graag in gesprek met de zakelijke markt. Daarom zijn we steeds vaker te zien op beurzen en evenementen. Daarnaast organiseren we diverse marktconsultaties. Lees wat er de komende tijd op het programma staat.
> Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave Rijkswaterstaat

Meer weten?

www.rijkswaterstaat.nl/zakelijk

Of gebruik het contactformulier
van de Servicedesk Zakelijk

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn:
0800-8002
(ma t/m vr 07.00u - 20.00u,
weekend en feestdagen
10.00u - 18.30u)