< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

4 juni 2015

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat.

Vernieuwde e-mailnieuwsbrief

Rijkswaterstaat werkt sindskort met een nieuw systeem voor de e-mailnieuwsbrief. Daardoor kunnen we u sneller informeren over het laatste nieuws van de weguitbreiding tussen Schiphol, Amsterdam en Almere. 

Vanaf nu ontvangt u iedere maand een korte update.

Dag van de Bouw 13 juni ook bij SAA

Hoe werkt een uitbouwbrug? En waarvoor zijn die blauwe steigers naast de A1? Op de tiende editie van de Dag van de Bouw stelt aannemerscombinatie SAAone haar deuren open voor het grote publiek. Bekijk op zaterdag 13 juni de tweede Hollandse Brug en de nieuwe brug over het Amsterdam-Rijnkanaal van dichtbij en maak kennis met de bijzondere bouwmethoden.
Lees meer

Informatiebijeenkomsten A6 Almere en Floriade druk bezocht

Tijdens verschillende informatiebijeenkomsten zijn omwonenden van het Weerwater in Almere uitgebreid geïnformeerd over de toekomstige Floriade en vernieuwingen van de snelweg A6. Maar liefst 500 geïnteresseerden luisterden tijdens 6 avonden en 1 middag naar de presentaties van de plannen van de gemeente Almere en Rijkswaterstaat.
Lees meer

Brandweer Muiden maakt kennis met nieuwe spoorbrug

Met een calamiteitenoefening maakte de vrijwillige brandweer Muiden en Muiderberg kennis met de nieuwe spoorbrug. Wat hebben zij geleerd? Met loeiende sirenes aan arriveren de mannen van de vrijwillige brandweer Muiden en Muiderberg binnen 7 minuten op de bouwplaats. Op ruim 10 meter hangt een ‘lichaam’ hulpeloos aan een veiligheidstuig en ligt een ander ‘roerloos’ in een van de brugdelen. Twee oefeningen waarmee het korps kennismaakte met de nieuwe spoorbrug.

Lees meer

Inloopbijeenkomst Holendrecht-West

Zo’n 20 geïnteresseerde omwonenden van de spoorkruising Amsterdam-Utrecht kwamen 12 mei langs bij het basketbalveldje voor het Nieuwersluishof in Holendrecht-West. Aannemerscombinatie IXAS heeft de omwonenden opgeroepen langs te komen via een bouwbrief die is verspreid in de buurt. Zij gaven er uitleg over de werkzaamheden aan het spoorviaduct, die op 18 mei begonnen.
Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002

Social media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram