< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

18 juli 2017

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat.

Juli en augustus: inhijsen liggers Brug over de Gaasp

Van 24 tot en met 30 juli en van 14 tot en met 21 augustus hijst Rijkswaterstaat de liggers van de nieuwe noordelijke brug over de Gaasp in. In juli werken we met de kranen bij de Stammerdijk. Het verkeer op de Stammerdijk wordt tijdens hijsbewegingen tijdelijk stilgezet. In augustus werken we bij de Provincialeweg. De Provincialeweg is daarom van 16 tot en met 21 augustus afgesloten voor het verkeer.
Lees meer

Altijd stroom in de Gaasperdammertunnel

Op donderdag 6 juli hesen we de eerste drups in het dienstgebouw bij de Gooiseweg om te zorgen dat de Gaasperdammertunnel ook bij een stroomstoring veilig te gebruiken is. In totaal komen er twee drupsen. We maakten een filmpje over het inhijsen en daarin leggen we meer uit over wat een drups is.
Lees meer

Bijna 90% van de wanden klaar!

De Gaasperdammertunnel bouwen we op met betonnen vloeren, wanden en dekken (ofwel daken). We zijn echt bijna klaar met de vloeren (99,5 %) en inmiddels staat bijna 90% van de wanden. Bijna 2/3 deel van de tunnel is inmiddels overdekt. Als de ruwbouw van de tunnel klaar is, werken we verder aan het installeren van de tunneltechnische installaties.

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen
met onze landelijke
informatielijn: 0800-8002Social media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram