< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

6 december 2017

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat.

Verbindingsboog van A9 Gaasperdammerweg naar A2 Utrecht dicht

Van vrijdag 8 december 22.00 uur tot maandag 11 december 05.00 uur is in knooppunt Holendrecht de verbindingsboog van de hoofdrijbaan van de A9 Gaasperdammerweg naar de A2 richting Utrecht en de A9 richting Schiphol/Amstelveen dicht. We bouwen de voegen in tussen het viaduct en de aansluitende weg.
Lees meer

Nieuwe asfaltlaag op verbindingsboog en A9 Gaasperdammerweg

Tijdens de ochtendspits van maandag 4 december liet de toplaag van het asfalt los op de verbindingsboog van de hoofdrijbaan van de A9 Gaasperdammerweg naar de A2 richting Amsterdam/Zaandam. Inmiddels is het asfalt weer hersteld.

Lees meer

Afsluiting Haarlerbergpad en versmalling Muntbergweg

Vanwege werkzaamheden zijn in het Amstel III-gebied de komende weken twee afsluitingen. Van vrijdag 8 december 20.00 uur tot zaterdag 9 december 20.00 uur is het Haarlerbergpad afgesloten voor voetgangers en fietsers. Van woensdag 13 december 20.00 uur tot donderdag 14 december 05.00 uur is op de Muntbergweg ter hoogte van de A9 in beide richtingen één rijstrook afgesloten.
Lees meer

Is de Gaasperdammertunnel al klaar?

Het betonwerk van de Gaasperdammertunnel is klaar. De naam prijkt boven de tunnelingang, maar binnen in de tunnel werken Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie IXAS nog hard aan de afwerking en de montage van de ruim 50 technische systemen zoals: vluchtdeuren, lampen, hulppostkasten, camera’s en detectielussen. Wilt u weten hoeveel lichtbakken er in de tunnel komen?
Lees meer

N236 Provinciale weg op 14 en 15 december dicht

Op de brug over de Gaasp komt een geluidsscherm. Om het scherm ter hoogte van de N236 Provincialeweg veilig aan te kunnen brengen, sluiten we op donderdag 14 en vrijdag 15 december de Provincialeweg en het naastgelegen fietspad af voor het verkeer. We doen dit buiten de spits. Tijdens de afsluiting wordt het verkeer omgeleid. De route wordt met gele borden aangegeven en staat ook op het bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat.
Lees meer

Sfeerimpressie tunneltour Gaasperdammertunnel

Omwonenden van de Gaasperdammertunnel konden zich inschrijven voor een tour over het bouwterrein en door de tunnel. Zo’n 200 geïnteresseerden meldden zich aan voor deze tunneltour op zaterdag 25 november. Op het online bezoekerscentrum staan foto's van de tunneltour. Hier staat ook hoe u zich kunt aanmelden voor een rondleiding door de tunnel.
Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen
met onze landelijke
informatielijn: 0800-8002Social media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram