< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

11 mei 2017

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat

Kromwijkdreef 1 week dicht

Van maandag 15 mei tot en met uiterlijk dinsdag 23 mei sluiten we de Kromwijkdreef ter hoogte van de snelweg af voor zowel auto’s als fietsers en voetgangers. In deze week verleggen we de Kromwijkdreef naar het dak van de tunnel en verwijderen we de hulpbruggen.

Lees meer

Ernstige verkeershinder door afsluitingen op A1 in knooppunt Diemen

Rijkswaterstaat voert in het voorjaar van 2017 werkzaamheden uit op de A1 en A9. De belangrijkste hindermomenten voor de maanden mei en juni zijn staan in een overzicht. Van vrijdag 12 mei 21.00 uur tot maandag 15 mei 05.00 uur zijn er op de A1 diverse afsluitingen waardoor we extra drukte verwachten op de A9 Gaasperdammerweg richting de A2 Amsterdam.

Lees meer

Kom zaterdag 20 mei naar de Gaasperdammertunnel

Op deze dag stellen IXAS en Rijkswaterstaat tussen 10.00 en 16.00 uur (laatste toegang om 15:30 uur) het bouwterrein van de tunnel open voor het publiek. Iedereen is van harte welkom! Tijdens een wandeltocht door de tunnel ziet u alle stappen van het tunnelbouwproces en medewerkers beantwoorden al uw vragen. U kunt ook in het dienstgebouw kijken. Dit komt op de tunnel en van hieruit worden straks de tunnelinstallaties bediend. Voor jong en oud is er van alles te zien, te doen en te beleven!
Lees meer

5000 ton asfalt nieuwe verbindingsweg

We hebben 5000 ton asfalt aangebracht bij knooppunt Holendrecht om de nieuwe verbindingsweg van de A2 richting Schiphol te asfalteren. Op maandag 12 juni gaat de nieuwe rijstrook open. Binnenkort informeren we u hierover op het online bezoekerscentrum en via deze nieuwsbrief.
Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen
met onze landelijke
informatielijn: 0800-8002Social media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram