< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

14 september 2017

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat.

Gooiseweg S112 ter hoogte van A9 weekend dicht

Van zaterdag 16 september 06.00 uur tot maandag 18 september 05.00 uur  is de noord-zuidverbinding (en vice versa) van de S112 Gooiseweg ter hoogte van de A9 dicht.
De op- en afritten van en naar de S112 Gooiseweg en A9 zijn open voor verkeer. Weggebruikers worden omgeleid via de Karspeldreef, Kromwijkdreef, Langbroekdreef, Huntumdreef, Meerkerkdreef, Meibergdreef en Muntbergweg.
Lees meer

Asfalteren in Gaasperdammertunnel

We zijn begonnen met het asfalteren van de Gaasperdammertunnel. Dat doen we in de 4 tunnelbuizen en bij de in- en uitgangen. In tien weken asfalteren we met twee machines ruim twaalf kilometer rijbaan. We doen dit nu, zodat we detectielussen in het wegdek kunnen aanbrengen en vervolgens kunnen aansluiten op de besturingssystemen. Daarna kunnen we ze, samen met de andere technische installaties, gaan testen.

Lees meer

Verwijderen damwanden brug over de Gaasp

In juli en augustus brachten we met grote kranen liggers aan voor de nieuwe brug over de Gaasp. Om ervoor te zorgen dat de kranen stevig stonden, maakten we met damwanden funderingen. Nu de liggers op hun plek liggen, halen we van maandag 18 september tot en met vrijdag 22 september de damwandplanken weer uit de grond.
Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen
met onze landelijke
informatielijn: 0800-8002Social media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram