< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

22 september 2017

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat.

22-24 september verbindingsboog knooppunt Holendrecht dicht

Van vrijdag 22 september 23.59 uur tot zondag 24 september 12.00 uur is de verbindingsboog in knooppunt Holendrecht van de A2 komende uit Amsterdam naar de A9 Gaasperdammerweg richting Almere/Amsterdam Zuidoost dicht.
Lees meer

Rondleidingen oktober

Op zaterdag 7 oktober, woensdag 11 oktober en zaterdag 28 oktober zijn er weer rondleidingen. U kunt zich aanmelden om met onze rondleider een rondje langs het werk te fietsen.  Onderweg krijgt u uitleg over wat er te zien is. Rijkswaterstaat heeft een fiets voor u klaarstaan, maar u kunt ook op uw eigen fiets komen. Op het online bezoekerscentrum staat meer informatie over deze rondleidingen en kunt u zich inschrijven.
Lees meer

Werkzaamheden S112 Gooiseweg afgerond

Van 16 tot 18 september werkten we aan de Gooiseweg. De werkzaamheden zijn helemaal afgerond. Dat betekent dat het reserveweekend van 22 tot 24 september niet gebruikt hoeft te worden. De Gooiseweg is dan gewoon open.

Lees meer

Festival 24h Zuidoost bij A9 Gaasperdammerweg

Zaterdag 16 september waren drie rondleidingen door de Gaasperdammertunnel waar ruim 60 belangstellenden zich voor hadden aangemeld. Deze exclusieve rondleiding was georganiseerd voor het evenement Festival 24h Amsterdam Zuidoost.
Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen
met onze landelijke
informatielijn: 0800-8002Social media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram