< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

26 oktober 2017

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat.

27 - 30 oktober: S111 Muntbergweg ter hoogte van A9 viaduct dicht

Van vrijdag 27 oktober 20.00 uur tot maandag 30 oktober 05.00 uur is de Muntbergweg ter hoogte van het A9-viaduct dicht. De op- en afritten van en naar de S111 Muntbergweg en A9 zijn open voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Karspeldreef, S112 Gooiseweg, Meerkerkdreef en Meibergdreef. Verkeer op de A9 richting IKEA of het AMC neemt de afslag naar de S112

Lees meer

Informatiebijeenkomsten A9 Gaasperdammerweg

Omdat het betonwerk van de tunnel klaar is en er een nieuwe fase start, organiseert Rijkswaterstaat op dinsdagavond 31 oktober en 1 woensdagmiddag november een informatiebijeenkomst voor omwonenden. Met een kleine informatiemarkt en een plenaire presentatie informeren we u over de werkzaamheden die aannemerscombinatie IXAS het komende half jaar uitvoert.
Lees meer

Luchtfoto's van het project A9 Gaasperdammerweg

In augustus heeft onze luchtfotograaf weer een rondje over het project gemaakt. Op de foto's ziet u de bouw van de nieuwe fly-over in knooppunt Holendrecht voor verkeer vanaf de S111 Muntbergweg, de ruwbouw van de tunnel met de tunnelingangen en ook de nieuwe bruggen over de Gaasp.
Lees meer

Video: wisselbaan op A1 is open!

Tijdens de avondspits van woensdag 4 oktober was de nieuwe wisselbaan op de A1 voor het eerst open. In de spitsrichting zijn er vanaf nu 2 extra rijstroken beschikbaar. De wisselbaan is in de ochtendspits open richting Amsterdam en in de avondspits richting Almere. Op bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl staat meer informatie over de wisselbaan, zoals een video die de nieuwe weg laat zien, hoe de wisselbaan in de toekomst doorgetrokken wordt en waar de in- en uitgangen van de wisselbaan zijn.

Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen
met onze landelijke
informatielijn: 0800-8002Social media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram