< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

9 juni 2017

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat.

9-12 juni afsluitingen rond knooppunt Holendrecht

Van vrijdag 9 juni 22.00 uur tot maandag 12 juni 05.00 uur werken we aan knooppunt Holendrecht. We sluiten een nieuwe verbindingsweg aan op de A2 voor verkeer uit Amsterdam naar de A9 Schiphol/Amstelveen. Hierdoor zijn er verschillende afsluitingen. Hou rekening met een extra reistijd van ongeveer 15 minuten. Borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan.
Lees meer

Nieuwe situatie knooppunt Holendrecht vanaf 12 juni

Vanaf maandag 12 juni is er een nieuwe verkeerssituatie in knooppunt Holendrecht voor verkeer op de A2 uit Amsterdam. Op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat staat een animatie van de nieuwe situatie. Bekijk deze snel, dan bent u goed voorbereid!
Lees meer

Rondleidingen in juni

Op zaterdag 17 juni en donderdag 29 juni zijn er weer rondleidingen. U kunt zich aanmelden om met onze rondleider een rondje langs het werk te fietsen. Onderweg krijgt u uitleg over wat er te zien is. Rijkswaterstaat heeft een fiets voor u klaarstaan, maar u kunt ook op uw eigen fiets komen. Op het online bezoekerscentrum staat meer informatie over deze rondleidingen en kunt u zich inschrijven.

Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen
met onze landelijke
informatielijn: 0800-8002Social media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram