< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

1 juni 2017

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat.

Bijlmerpleinpad pas dinsdagochtend 6 juni dicht

Vrijdag 2 juni zou IXAS het fiets- en voetpad langs de Huntumdreef weer openstellen en het Bijlmerpleinpad voor een half jaar afsluiten. De werkzaamheden aan het nieuwe fiets- en voetpad over de Huntumdreef lopen niet zoals gepland. Het openstellen van de Huntumdreef en afsluiten van het Bijlmerpleinpad stelt IXAS daarom uit tot na het Pinksterweekend: dinsdagochtend 6 juni. We openen eerst de Huntumdreef en sluiten daarna pas het Bijlmerpleinpad af.

Lees meer

Nieuwe situatie knooppunt Holendrecht vanaf 12 juni

Vanaf maandag 12 juni is er een nieuwe verkeerssituatie in knooppunt Holendrecht voor verkeer op de A2 uit Amsterdam. Op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat staat een animatie van de nieuwe situatie. Bekijk deze snel, dan bent u goed voorbereid!
Lees meer

Film Dag van de Bouw

Zaterdag 20 mei was de jaarlijkse Dag van de Bouw. Maar liefst 2.000 bezoekers bezochten de bouwplaats van de Gaasperdammertunnel. TV Zuidoost was er ook en maakte een leuke film van alle activiteiten.

Lees meer

Grootste deel van de vloeren in de tunnel klaar

De Gaasperdammertunnel bouwen we op met betonnen vloeren, wanden en dekken. Het grootste deel van de vloeren ligt er inmiddels en al ruim 70% van de wanden staat er. Bijna de helft van de tunnel heeft ook al een dak. Als het werk volgens planning verloopt, is de ruwbouw van de tunnel eind september klaar.

Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen
met onze landelijke
informatielijn: 0800-8002Social media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram