< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

17 november 2017

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat.

Zaterdag 25 november exclusieve tunneltour voor omwonenden

Kom zaterdag 25 november naar de tunneltour van de Gaasperdammertunnel. Samen met onze rondleiders loopt u over het bouwterrein naar de tunnelmond en door de tunnelbuizen. Onderweg hoort u hoe de tunnel is gebouwd en krijgt u uitleg over de technische systemen in de tunnel en wat er nog gaat gebeuren.
Lees meer

Maandag 4 december: nieuwe situatie op de weg

Vanaf maandag 4 december is er een nieuwe situatie voor verkeer vanaf de S111 Muntbergweg. Verkeer dat via de oprit S111 Muntbergweg naar de A2 Utrecht of A9 Schiphol/Amstelveen wil, houdt vanaf dan rechts aan en rijdt via de nieuwe fly-over naar de A2 richting Amsterdam/Zaandam. Tijdens de weekendwerkzaamheden van vrijdag 1 tot maandag 4 december sluiten we o.a. de nieuwe fly-over aan.
Lees meer

Informatiebijeenkomsten A9 Gaasperdammerweg goed bezocht!

200 belangstellenden kwamen af op de informatiebijeenkomsten op 31 oktober en 1 november van de A9 Gaasperdammerweg. Op het bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat, staat een samenvatting van de bijeenkomst en u kunt ook de presentaties nog eens bekijken.
Lees meer

Gaasperplas schoonste water in Amsterdam

De Gaasperplas is volgens burgerwetenschappers het schoonste water van Amsterdam. Het ziet er schoon uit, ruikt lekker, er leven veel planten en dieren en er zijn weinig E.coli bacteriën. Welke bijdrage heeft Rijkswaterstaat hieraan geleverd?
Lees meer

Noodstroomvoorziening start op

In de komende 3 weken testen we de noodstroomvoorziening van de Gaasperdammertunnel. Om deze op te kunnen starten is er diesel nodig. Daarbij kan er een zwarte pluim uit de schoorsteen van het middendienstgebouw komen dat op het dak van de tunnel staat ter hoogte van de S112 Gooiseweg.
Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen
met onze landelijke
informatielijn: 0800-8002Social media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram