< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

3 oktober 2017

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat.

Parallelbaan naar Utrecht in knooppunt Holendrecht dicht

Van vrijdag 6 oktober 22:00 uur tot maandag 9 oktober 05:00 uur is de parallelrijbaan van de A2 richting Utrecht ter hoogte van het zuidelijke deel van knooppunt Holendrecht dicht. Verkeer van de A9 Gaasperdammerweg en vanaf de S111 Meiberdreef kan niet richting de A2 Utrecht rijden. Met twee grote kranen hijsen we liggers in van het nieuwe wisselbaanviaduct aan de zuidkant van knooppunt Holendrecht.
Lees meer

Nog plaatsen vrij voor rondleiding zaterdag 7 oktober

Aanstaande zaterdag om 10.00 uur start de rondleiding langs het project vanaf uitkijkpunt Hakfort. Onderweg krijgt u uitleg van onze rondleider over wat er te zien is. Rijkswaterstaat heeft een fiets voor u klaarstaan, maar u kunt ook op uw eigen fiets komen. Op het online bezoekerscentrum staat meer informatie over deze rondleidingen en kunt u zich inschrijven.
Lees meer

Tien dagen afsluiting afrit 1 S113 Kromwijkdreef voor werkzaamheden

Van vrijdag 6 oktober tot en met maandag 16 oktober werken we op afrit 1 S113 Kromwijkdreef. In deze periode is de afrit afgesloten voor het verkeer van de A9 uit de richting Diemen. Het verkeer wordt omgeleid via af- en oprit 2, S112 Gooiseweg. We leggen onder andere onder de afrit mantelbuizen en riolering aan.
Lees meer

Heiwerkzaamheden voor geluidsschermen en verkeersportalen

In februari 2016 plaatsten we bij de wijk Kantershof een deel van een nieuw geluidsscherm aan langs de A9. Vanaf maandag 2 oktober gaan we verder met de bouw van dit scherm. Hiervoor heien we van 2 tot en met 20 oktober, aan de oost- en westkant van de brug over de Gaasp. In deze periode brengen we ook heipalen aan voor drie verkeersportalen.

Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen
met onze landelijke
informatielijn: 0800-8002Social media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram