< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

16 augustus 2016

De komende jaren worden de snelwegen tussen Schiphol, Amsterdam en Almere verbreed. Ook in uw omgeving. Om u op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen van de verbreding van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht brengen we eens per kwartaal een digitale nieuwsbrief uit.  

Animatie fietsbrug overkapping Stadshart Amstelveen

Op de overkapping bij het Stadshart komt een verkeersplein, waar de toe- en afritten van en naar de A9 aansluiten op de Keizer Karelweg én op de Burgemeester Rijnderslaan en de Meander. Op de overkapping komt een brug speciaal voor fietsers en voetgangers. In deze animatie laten wij u zien hoe de nieuwe situatie eruit gaat zien.

Bekijk hier de animatie

Sloop Middeldorpstraat 22-36 in Amstelveen

Om plaats te maken voor de bredere A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht moeten op enkele locaties langs het traject huizen en andere gebouwen verdwijnen. Over de aankoop daarvan is Rijkswaterstaat in gesprek met de eigenaren.
Lees hier het volledige artikel

Animatie rijroutes verkeersplein overkapping Stadshart

Op de overkapping bij het Stadshart komt een verkeersplein, waar de toe- en afritten van en naar de A9 aansluiten op de Keizer Karelweg én op de Burgemeester Rijnderslaan en de Meander. De rijroutes zullen heel anders zijn. Of u nu vanaf de A9 vanuit het westen of oosten komt, u kunt straks direct alle richtingen kiezen. In deze animatie laten wij u zien hoe de nieuwe situatie eruit gaat zien.
Bekijk hier de nieuwe rijroutes

Kom langs tijdens de informatieavonden

In oktober organiseert Rijkswaterstaat een aantal informatiebijeenkomsten in de gemeenten Ouder-Amstel en Haarlemmermeer om de plannen over de verbreding van de A9 te laten zien en toe te lichten. U bent van harte welkom.
Klik hier voor meer informatie

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

• Bekijk het laatste nieuws

op ons online

bezoekerscentrum

• Bel met 0800-8002

(gratis, dagelijk 07.00 -

20.00 uur)

• Stel vragen via

a9badhoevedorpholendrecht@

rws.nl

 

 

 

• Volg ons op Twitter

• Vind ons leuk op Facebook

• Bekijk de mooiste foto's

op Instagram