< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

13 mei 2016

De komende jaren worden de snelwegen tussen Schiphol, Amsterdam en Almere verbreed. Ook in uw omgeving. Om u op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen van de verbreding van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht brengen we eens per kwartaal een digitale nieuwsbrief uit.  

400 zienswijzen ... en nu?

Wie oplossingen wilde aandragen of bezwaar maken tegen het gewijzigde Ontwerptracébesluit (2016), kon tijdens de informatieavonden of tot en met 28 april via platformparticipatie.nl. een zienswijze indienen. Bij Rijkswaterstaat zijn in totaal ruim 400 zienswijzen binnengekomen. Wat gebeurt daar eigenlijk mee? 

Lees hier hoe en wanneer de zienswijzen beantwoord worden

Nieuw op het online bezoekerscentrum: TIK-applicatie

Op het online bezoekerscentrum kunt u alle actuele informatie vinden over de verbreding van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht. Nu online: de zogenoemmde TIK-app. Ontdek spelenderwijs waar en hoe de A9 gaat veranderen. 
Tik en klik .....

Ik heb een vraag!

De top-10 van meeste gestelde vragen over de verbreding van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht. Toch nog een vraag? Mail dan naar a9badhoevedorp-holendrecht@rws.nl 
Vind hier het antwoord

Informatieavonden Ouderkerk aan de Amstel

Voor de verbreding van de A9 ter hoogte van Ouderkerk aan de Amstel geldt het Tracébesluit SAA uit 2011: verbreding van 2x3 rijstroken naar 2x4 rijstroken. In het najaar van 2016 zullen twee informatiebijeenkomsten plaatsvinden in Ouderkerk aan de Amstel. Om de plannen die in het Tracébesluit 2011 staan te laten zien en toe te lichten en zo het geheugen op te frissen. De locatie en de data zijn nog niet bekend, maar informatie hierover volgt tijdig.

Terug naar het Tracébesluit 2011

Zorgen over de waterhuishouding

Bewoners van het gebied vroegen zich de voorbije periode af of de verdiepte ligging consequenties heeft voor het waterpeil, hetgeen geenszins het geval is. Omwonenden van de A9 rondom Amstelveen hoeven zich geen zorgen te maken over toekomstige waterschade.
Een waterspecialist van Rijkswaterstaat legt uit

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

• Bekijk het laatste nieuws op ons online bezoekerscentrum
• Bel met 0800-8002 (gratis, dagelijk 07.00 - 20.00 uur)
• Stel vragen via a9badhoevedorp-holendrecht@rws.nl

Social media

• Volg ons op Twitter
• Vind ons leuk op Facebook
• Bekijk de mooiste foto's op Instagram