< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

5 april 2017

A6 Almere Havendreef - Almere Buiten-Oost (Almere)

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat.

Start werkzaamheden verbreding A6 Almere

Op maandag 3 april is aannemerscombinatie Parkway6 gestart met de verbreding van de A6. De komende twee maanden krijgt de snelweg eerst een kwaliteitsverbetering, zodat herstelwerkzaamheden tijdens de verbreding beperkt blijven. Daarnaast wordt er een extra rijstrook aangelegd waardoor het verkeer beter doorstroomt.

Lees meer

Drie loslocaties voor zandtransporten in Almere

Om het aantal transporten over de weg zoveel mogelijk te beperken gaat Parkway6 zand per schip aanvoeren. Parkway6 gaat hiervoor tijdelijke loslocaties in de omgeving van de A6 gebruiken: een locatie aan de Lage Vaart, een locatie aan de Hoge Vaart en een locatie aan de Hollandse Brug. Wat kunnen omwonenden verwachten?

Lees meer

Werkzaamheden aanleg nieuwe Steigerdreef

Op maandag 13 maart is Parkway6 gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de nieuwe Steigerdreef. Langs de Steigerdreef wordt het fietspad Kesslerpad aangelegd dat straks aansluit op het nieuwe fietspad dat over de A6 gaat. In de wijk gelden tijdelijke omleidingsroutes.

Lees meer

Bomenkap A6

Om de A6 te kunnen verbreden is er een groot aantal bomen gekapt langs de rijksweg tussen Almere Havendreef en Almere Buiten-Oost. De werkzaamheden zijn inmiddels afgerond en Parkway6 is bezig met het opruimen van de boomstammen en boomstronken.

Lees meer

Fontanapad in Almere lange tijd dicht

Het Fontanapad in Almere is sinds 27 maart tot halverwege 2019 afgesloten. Ter plaatse is een omleidingsroute aangegeven via het Bergsmapad en het Farflerpad. Deze route is 600 meter langer, dat betekent ongeveer 2 minuten extra reistijd. Bekijk de kaart voor de afsluiting en omleidingsroute.

Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen
met onze landelijke
informatielijn 0800-8002Social media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram