< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

23 november 2017

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.
Dat is Rijkswaterstaat.

Vanaf 27 november deel fietspad Kolthoornpad onder A6 afgesloten

Vanaf 27 november tot medio 2019 is het deel van het fietspad Kolthoornpad dat onder de A6 doorgaat afgesloten. Fietsers worden omgeleid over de Weteringweg. Ter plaatse wordt de omleidingsroute met gele borden aangegeven. Houd rekening met circa 5 minuten extra reistijd.
Lees meer

Vragen over de verbreding van de A6? Kom langs in onze bouwkeet!

Elke eerste donderdag van de maand ben u van 16.00 tot 17.00 uur van harte welkom in onze keet. De eerstvolgende inloopmiddag is op donderdag 7 december. Deskundigen zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Onze bouwkeet ligt aan de Oorweg 5 in Almere.
Lees meer

Afsluitingen Waterlandseweg bij A6 vanwege heiwerkzaamheden

De komende periode gaat aannemerscombinatie Parkway6 heiwerkzaamheden uitvoeren voor de verbreding van het viaduct over de Waterlandseweg. Voor de veiligheid van de wegwerkers en de weggebruikers wordt de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 geheel of gedeeltelijk afgesloten.

Lees meer

‘Door slim te plannen willen we de weggebruiker zo min mogelijk hinderen’

Sardar Omar werkt als werkvoorbereider aan de verbreding van de A6. Aan de hand van de ontwerpen berekent hij hoeveel zand, asfalt of beton nodig is om de nieuwe wegen die aansluiten op de A6 te bouwen. Sardar vertelt over zijn werk, het belang van slim plannen en welke duurzame oplossingen Parkway6 toegepast. Lees meer

Rondleiding highlights Schiphol-Amsterdam-Almere

Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden voor de verbreding van de A6? U bent van harte welkom voor een rondleiding met de bus die u van dichtbij zicht geeft op het werk aan de A6, A1, A9, A10. De rondleiding is op 1 december en vertrekt vanuit Almere. Bekijk voor meer informatie de inschrijfpagina. Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

bezoekerscentrum.
rijkswaterstaat.nl


U kunt (ook) gratis bellen
met onze landelijke
informatielijn: 0800-8002

Sociale media

Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram