< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

3 februari 2017

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de voorbereidingen en de uiteindelijke aanleg van de 3e kolk Beatrixsluis en de verbreding van het Lekkanaal. 

 

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat. 

Inhoudsopgave

Iedereen is welkom bij de verplaatsing van kazemat Vreeswijk-Oost!

Vanwege de bouw van de 3e kolk van de Prinses Beatrixsluis en de verbreding van het Lekkanaal, wordt een deel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie verplaatst. Dat gaat er indrukwekkend uitzien! Daarom stellen Rijkswaterstaat en bouwcombinatie Sas van Vreeswijk de verplaatsing open voor het publiek. Iedereen is van harte welkom om op 22 februari een kijkje te komen nemen.
Lees meer

‘Het gaat er prachtig uitzien’

Langzaam worden de contouren van de 3e kolk van de Beatrixsluis en de verbreding van het Lekkanaal zichtbaar in het landschap. Niet alleen bij de sluis zelf, maar ook in een groot gebied ten noorden en zuiden ervan. Landschapsarchitect Frank Talsma vertelt over de gebiedstransformatie aan de noordkant van de sluis.
Lees meer

Werkzaamheden Beatrixsluis in volle gang

Bouwcombinatie Sas van Vreeswijk is in september gestart met de realisatie van de 3e kolk van de Beatrixsluis en de verbreding van het Lekkanaal. De afgelopen maanden is er dan ook het nodige veranderd in het landschap rond de Beatrixsluis. Samen met Koen Verdonk, manager realisatie bij Sas van Vreeswijk, blikken we terug en kijken we vooruit op de werkzaamheden.
Lees meer

Wist u dat…

In dit artikel vindt u een aantal leuke feitjes en weetjes over het project Aanleg 3e kolk Beatrixsluis en verbreding Lekkanaal. Wist u dat:
Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

U kunt gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (ma t/m zo 06.00u - 22.30u)