< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

24 april 2015

Werkzaamheden tot nu toe

De werkzaamheden liggen op schema

Rijkswaterstaat werkt samen met van Gelder/Mobilis nu bijna twee maanden aan de 3e rijstrook op de A1 tussen Bunschoten en Hoevelaken. In deze periode is er al veel veranderd en zijn de contouren van de verbreding van de A1 tussen Bunschoten en Hoevelaken goed zichtbaar. De werkzaamheden liggen op schema en gaan ook de komende periode door.

Lees meer

Weekendafsluitingen

Werken aan derde rijstrook

De komende maand vinden er twee weekendafsluitingen plaats. Vrijdag 1 tot maandag 4 mei is de oprit Amersfoort Noord afgesloten voor verkeer. Het laatste weekend van mei, zaterdag 30 mei tot maandagochtend 1 juni, is er op de zuidelijke rijbaan van de A1 (Amsterdam richting Apeldoorn) geen verkeer mogelijk.

Lees meer

Buitendienststelling spoor Amersfoort - Zwolle

Tijdens de werkzaamheden aan het viaduct is er geen treinverkeer mogelijk

Onderdeel van het project is het vernieuwen van het spoorviaduct Zielhorst om ervoor te zorgen dat er een derde rijstrook en vluchtstrook over het viaduct kan worden aangelegd. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren zijn er zogeheten buitendienststellingen van het spoor nodig. Dit betekent dat er tijdens de werkzaamheden geen treinen rijden.

Lees meer

Project bezoeken?

Projectgebied A1 Bunschoten - Hoelelaken

Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen van het project A1 Bunschoten – Hoevelaken. En er zijn nog meer mogelijkheden om op de hoogte te blijven.

Lees meer

Aangrenzende projecten

In de regio Utrecht wordt gewerkt aan minder files in de toekomst

Na de verbreding van de A1 tussen Bunschoten en knooppunt Hoevelaken volgen er nog 2 andere projecten op dit deel van de A1. In dit artikel leest u hier meer over.

 

2 projecten op de A1 die op de planning staan voor de komende jaren zijn:

- realisatie 2016-2018: A27/A1 Utrecht Noord - knooppunt Eemnes - Aansluiting Bunschoten - Spakenburg

- realisatie 2019-2022: knooppunt Hoevelaken

Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat.

Meer weten? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of bel 0800-8002 (ma t/m zo 06.00 - 22.30, gratis)