< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

7 februari 2017

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de N35 Zwolle-Wijthmen.

 

De verbreding van de N35 tussen Zwolle en Wijthmen komt op stoom. Zo start aannemer Heijmans deze maand met de voorbereidende werkzaamheden. Tijdens een inloopavond op 3 april vertellen we u wat daarna gebeurt. Over dit alles – en meer! – kunt u hieronder verder lezen.

 

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Inloopavond 30 november drukbezocht

Rijkswaterstaat en aannemer Heijmans hebben op 30 november 2016 een inloopavond georganiseerd over de verbreding van de N35 tussen Zwolle en Wijthmen. Een terugblik op deze drukbezochte avond.
Lees meer

Voorbereidende werkzaamheden N35 Zwolle-Wijthmen van start

Aannemer Heijmans begint half februari met de voorbereidende werkzaamheden voor de verbreding van de N35 tussen Zwolle en Wijthmen. Harm Brouwer (Heijmans) en Nico van den Berg (Rijkswaterstaat) geven tekst en uitleg.
Lees meer

Planning: de werkzaamheden voor de komende maanden

De komende maanden gaat aannemer Heijmans van start met de eerste (voorbereidende) werkzaamheden voor de verbreding van de N35 tussen Zwolle en Wijthmen. Het merendeel van deze werkzaamheden vindt plaats in het zogenaamde ‘vrije veld’, tussen Wijthmen en Soeslo. Een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden.
Lees meer

Aankondiging: inloopavond op 3 april 2017

De eerstvolgende inloopavond over de N35 Zwolle-Wijthmen vindt plaats op maandag 3 april 2017 van 19.00 tot 21.00 uur. Locatie is Café Restaurant De Mol in Wijthmen. In de loop van maart ontvangt u via e-mail een uitnodiging voor de inloopavond.
Lees meer

Denk mee met Rijkswaterstaat!

Hebt u ideeën over de rijkswegen? Denk mee met Rijkswaterstaat en meld u nu aan voor het digitaal klantenpanel ‘Rijkswegen Gelderland en Overijssel’.
Lees meer

Colofon

N35 Zwolle - Wijthmen

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat over de opwaardering van de N35 Zwolle - Wijthmen.  Wilt u iemand attenderen op deze nieuwsbrief? Dan kunt u deze e-mail doorsturen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de projectpagina.

Vragen?

Voor antwoord op uw vragen kunt u terecht bij onze landelijke informatielijn: 0800-8002.