< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

11 mei 2017

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de N35 Zwolle - Wijthmen.
 
De werkzaamheden aan de verbreding van de N35 tussen Zwolle en Wijthmen vorderen gestaag. Zo is de fietstunnel Oudeweg van 29 mei t/m 11 juni afgesloten. En bezoekers van Sauna Swoll nemen sinds woensdag 10 mei een andere route. Over dit alles – en meer! – kunt u hieronder verder lezen.
 
Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Fietstunnel Oudeweg afgesloten van 29 mei t/m 11 juni

Fietstunnel Oudeweg

Van 29 mei tot en met 11 juni is de fietstunnel Oudeweg afgesloten voor fietsers en voetgangers. De sluiting is noodzakelijk vanwege de verbreding van de N35 tussen Zwolle en Wijthmen.
Lees meer

Nieuwe route naar Sauna Swoll

Nieuwe route Sauna Swoll

Bezoekers van Sauna Swoll nemen sinds woensdag 10 mei een andere route. Reden is dat er midden op de huidige toegangsweg een viaduct komt voor de nieuwe N35, waardoor deze route niet meer te gebruiken is.
Lees meer

Zwolle werkt aan bereikbaarheid

Zwolle werkt aan bereikbaarheid

Binnen Beter Benutten Zwolle Kampen werken overheid en bedrijfsleven samen aan een gastvrije en bereikbare regio. Beter Benutten Zwolle Kampen creƫert aantrekkelijke reisalternatieven voor meer vrijheid in werk- en reistijden.
Lees meer

Colofon

N35 Zwolle - Wijthmen

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat over de opwaardering van de N35 Zwolle - Wijthmen.  Wilt u iemand attenderen op deze nieuwsbrief? Dan kunt u deze e-mail doorsturen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de projectpagina. Via deze pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Vragen?

Met algemene vragen kunt u terecht bij onze landelijke informatielijn: 0800-8002. Vragen over de uitvoering kunt u stellen aan het team van aannemer Heijmans, Nipkowstraat 9, Zwolle (ma-vrij 07.00 - 17.00 uur) of telefonisch aan Jan Jelsma: 06-1370 3896.