< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

20 maart 2017

Rijkswaterstaat en Heijmans Infra BV organiseren op 3 april 2017 weer een inloopavond over de N35 Zwolle-Wijthmen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Inhoudsopgave

Tijdens de avond informeren we u over de huidige stand van zaken van het project, in het bijzonder de werkzaamheden die voor de komende maanden gepland staan.
 
Waar en wanneer
De avond wordt gehouden op 3 april 2017, tussen 19.00 en 21.00 uur bij Café Restaurant De Mol, Heinoseweg 32 in Wijthmen. Er is vrije inloop; tussen 19.00 en 21.00 uur kunt u komen wanneer het u uitkomt.
 
Wat kunt u verwachten op de bijeenkomst?
Medewerkers van Heijmans geven uitleg over hun aanpak en de globale planning en fasering van de werkzaamheden. Ze lichten de werkzaamheden van de komende maanden toe en gaan in op de in juli geplande weekendafsluiting.
 
Medewerkers van de gemeente Zwolle geven uitleg over de fietsbrug bij de Oldeneelallee. Uiteraard zijn ook medewerkers van Rijkswaterstaat aanwezig om u te woord te staan.

Colofon

N35 Zwolle-Wijthmen

Dit is een extra nieuwsbrief van Rijkswaterstaat over de N35 Zwolle-Wijthmen. Wilt u iemand attenderen op de nieuwsbrief? dan kunt u deze e-mail doorsturen.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de projectpagina. Via deze pagina kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Vragen?

Voor antwoord op uw vragen kunt u terecht bij onze landelijke informatielijn: 0800 - 8002.