< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

5 juli 2017

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de N35 Zwolle - Wijthmen.
 
In het weekend van vrijdag 21 tot maandag 24 juli is de N35 tussen de Oldeneelallee en de Hagenweg afgesloten. In deze nieuwsbrief leest u meer over de afsluiting en de bijbehorende omleidingsroutes. Ook vindt u meer informatie over het nieuwe uitkijkpunt, waardoor u de werkzaamheden aan de N35 tussen Zwolle en Wijthmen op een veilige manier kunt bekijken.
 
Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.
 

Weekendwerkzaamheden N35 Zwolle-Wijthmen

Sinds begin dit jaar voert Heijmans op het traject Zwolle-Wijthmen werkzaamheden uit op de N35. In het weekend van vrijdag 21 juli (21.00 uur) tot maandag 24 juli (05.00 uur) staat een grootscheepse operatie gepland, waardoor het gedeelte van de N35 tussen de Oldeneelallee (in Zwolle) en de Hagenweg (tussen Wijthmen en Heino) noodgedwongen moet worden afgesloten.   Lees meer.

Omleidingen tijdens weekendafsluiting

Tijdens het weekend van vrijdagavond 21 (21.00 uur) tot en met uiterlijk maandagochtend 24 juli (05.00 uur) is er een flinke stuk van de N35 in beide richtingen afgesloten in verband met diverse werkzaamheden. Om de regio toch goed bereikbaar te houden zijn er verschillende omleidingsroutes voor het verkeer. Lees meer.

Uitkijken op de werkzaamheden

Sinds dinsdag 23 mei staat er een uitkijkpunt in de buurt van de N35. Op die plek kunnen omwonenden en andere geïnteresseerden op een veilige manier de werkzaamheden voor de verbreding van de N35 tussen Zwolle en Wijthmen bekijken en kunnen de wegwerkers veilig werken. Lees meer.

Colofon

N35 Zwolle-Wijthmen

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat over de opwaardering van de N35 Zwolle - Wijthmen.  Wilt u iemand attenderen op deze nieuwsbrief? Dan kunt u deze e-mail doorsturen.
 

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de projectpagina. Via deze pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.
 

Vragen?

Met algemene vragen kunt u terecht bij onze landelijke informatielijn: 0800-8002. Vragen over de uitvoering kunt u stellen aan het team van aannemer Heijmans, Nipkowstraat 9, Zwolle (ma-vrij 07.00 - 17.00 uur) of telefonisch aan Jan Jelsma: 06-1370 3896.