< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

13 mei 2015

Communicatieonderzoek Blankenburgverbinding

Zoals u weet is Rijkswaterstaat momenteel bezig met de planvorming van het project Blankenburgverbinding. Het is voor Rijkswaterstaat van groot belang dat u als geïnteresseerde goed geïnformeerd wordt over het project. Daarnaast is uw betrokkenheid tijdens het proces van grote waarde.


Rijkswaterstaat wil daarvoor een beter beeld krijgen van de bekendheid, verwachtingen en ervaringen van zowel bewoners als betrokken organisaties, bedrijven en geïnteresseerden van het project Blankenburgverbinding. Om deze reden laat ze een onderzoek uitvoeren door het onderzoeksbureau TNS NIPO. Met de resultaten van dit onderzoek kan Rijkswaterstaat beter inspelen op de wensen en behoeften van geïnteresseerden van het project als het gaat om de participatiemogelijkheden en informatievoorziening over de planvorming en de toekomstige realisatie van het project.


We nodigen u graag uit om aan dit onderzoek deel te nemen. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar:
 

blankenburgverbinding@tns-nipo.com


Vermeld als onderwerp van uw e-mail: communicatieonderzoek Blankenburgverbinding. U kunt zich tot en met maandag 18 mei aanmelden voor dit onderzoek. Na uw aanmelding ontvangt u op dinsdag 19 mei een e-mail van TNS NIPO met daarin een link naar de online vragenlijst. U heeft vervolgens een week de tijd om de vragenlijst op een gewenst moment in te vullen.


Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Vanzelfsprekend worden uw antwoorden anoniem en vertrouwelijk verwerkt door TNS NIPO, en alleen gebruikt ten behoeve van dit onderzoek.


Heeft u op een andere wijze al deelgenomen aan dit onderzoek? Dan willen we u hartelijk danken voor uw deelname. Het is voor u niet nodig om nogmaals de vragenlijst in te vullen. 

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat project Blankenburgverbinding.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur een e-mail naar blankenburgverbinding@rws.nl