< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

5 oktober 2015

Samenwerken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Dat is Rijkswaterstaat

Inhoudsopgave

Digitale nieuwskrant

Sinds maart 2015 zijn er door Flow27 diverse informatiebijeenkomsten en meedenksessies georganiseerd. Hierbij kwam de behoefte naar voren om bepaalde thema’s verder verduidelijkt te krijgen. Flow 27 gaat hiervoor een digitale nieuwskrant opstellen.
Lees meer

Van voorkeursalternatief tot ontwerp van A27 Houten - Hooipolder

Onlangs fietste Johan Vos (ingenieur bij Flow27) vanuit de projectlocatie van Flow27 in Oosterhout naar Utrecht langs de A27. ‘Toen zag ik het hele traject van dichtbij en ook op details.’ Die situaties worden nu uitgewerkt.
Lees meer

Meedenken over de verbreding tussen Houten en Hooipolder

Flow27 heeft in de periode van maart 2015 tot nu diverse informatiebijeenkomsten en meedenksessies georganiseerd om de omgeving mee te laten denken en praten over de verbreding van de A27 Houten – Hooipolder. Wat houden deze participatiemomenten in?

Lees meer

Voortbouwen op de panoramaroute A27

De panoramaroute. Het is de (bij)naam van de A27, omdat de gebruiker van deze weg schitterende landschappen ziet. Aan architect Koen van Velsen de taak om advies uit te brengen over de vormgeving en uitstraling van de weg tussen Houten en Hooipolder.
Lees meer

Kunstwerken van staal

Viaducten, tunnels en bruggen. Het zijn drie voorbeelden van wat in de wereld van infrastructuur een kunstwerk wordt genoemd. Kees Kamp (consultant kunstwerken Flow27) vertelt meer over drie stalen kunstwerken op het traject A27 Houten – Hooipolder.
Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

Rijkswaterstaat A27
Of gebruik het
contactformulier.

U kunt (ook) gratis bellen met 0800 - 8002 (maandag t/m vrijdag van 07.00 uur - 20.00 uur, zaterdag en zondag (inclusief feestdagen) van 10.00 uur - 18.30 uur).

Social media

Volg ons op twitter