< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

20 februari 2017

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de A27 Houten - Hooipolder.

 

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

A27HH: Extra geld voor toekomstvaste aanpak bruggen project A27 Houten-Hooipolder

Minister Schultz van Haegen, Infrastructuur en Milieu, heeft besloten de bestaande Merwedebrug, Hagesteinsebrug en Keizersveerbrug te vervangen.
 
Marc Lentjes, projectmanager A27HH: “Door het besluit van de minister tot nieuwbouw van de Merwedebrug, Hagesteinsebrug en Keizersveerbrug, veranderen enkele essentiële uitgangspunten in het project. De keuze voor nieuwe bruggen betekent dat meer voorbereidingstijd en bouwtijd nodig is, maar heeft een positief effect op geluid voor de omgeving en de beschikbaarheid van de weg. We gaan hier als projectteam vol enthousiasme verder mee!”
Lees hier het persbericht dat maandag 20 februari hierover verzonden is naar de media.

Verbreding A27 Houten – Hooipolder

De aanpak van het traject Houten – Hooipolder op de A27 omvat de verbreding van het totale traject - met uitzondering van het gedeelte Everdingen-Houten, waar al drie rijstroken liggen en de aanleg van een verbindingsboog bij het knooppunt Hooipolder. Door dit project zal de doorstroming op de A27 substantieel verbeteren. Meer weten over dit project? Bekijk dan de projectpagina A27: verbreding traject Houten - Hooipolder

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

Kijk op: rijkswaterstaat.nl

U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (ma t/m zo 06.00u - 22.30u)