< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

18 mei 2017

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de A27 Houten - Hooipolder.

 

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Inhoudsopgave

Vervanging bruggen heeft grote impact

Het besluit van minister Schultz van Haegen om drie bruggen op het traject A27 Houten - Hooipolder volledig te vervangen, heeft grote gevolgen voor de geplande werkzaamheden aan dit traject. Planstudiemanager Frank Fieman vertelt hoe Rijkswaterstaat hiermee omgaat.
Lees meer

Nu al anticiperen op verkeershinder tijdens verbreding A27

Het duurt nog even voor de werkzaamheden aan de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder van start gaan, toch is Rijkswaterstaat nu al bezig met het in kaart brengen van mogelijke hinder als gevolg van het werk. Michael Blatter, adviseur omgeving: ‘We willen nu al weten hoeveel hinder we mogelijk gaan veroorzaken, zodat we hier tijdig op kunnen anticiperen.’
Lees meer

Waterschap Rivierenland bereidt zich voor op verbreding A27

Niet alleen Rijkswaterstaat houdt zich bezig met de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder. Ook voor Waterschap Rivierenland is de verbreding een project waar veel bij komt kijken. Jeroen van Wezel is hier namens het waterschap druk mee bezig.
Lees meer

Gemeente Werkendam ziet risico’s en kansen bij verbreding A27

De verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder leeft binnen de gemeente Werkendam. Arne Schouten, beleidsmedewerker verkeer en vervoer, is al bijna 8 jaar intern aanspreekpunt als het over de verbreding gaat. Waar heeft hij zoal mee te maken?
Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

Kijk op rijkswaterstaat.nl

U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (weekdagen 07.00u - 20.00u, zon-en feestdagen 10.00u - 18.30u)