< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

10 februari 2016

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Dat is Rijkswaterstaat.

Inhoudsopgave

Omlegging A9 Badhoevedorp: werkzaamheden februari

Iedere maand geeft Rijkswaterstaat een overzicht van de werkzaamheden aan de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp. In deze editie vindt u een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden in februari.
> Lees meer

Nachtelijke verkeersstops A4 bij Badhoevedorp

In de twee nachten van maandag 15 februari tot woensdag 17 februari vinden er verkeersstops plaats op de A4 richting Amsterdam, tussen de Schipholtunnel en knooppunt Badhoevedorp.
> Lees meer

Eerste twee viaducten omlegging A9 geopend

Op maandag 25 januari en vrijdag 29 januari zijn de eerste nieuwe viaducten van het project Omlegging A9 Badhoevedorp geopend. Aan het begin van de week werd het nieuwe viaduct voor Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) over de huidige A9 in gebruik genomen. Vrijdag 29 januari fietsten de kinderen van omwonenden de eerste meters over het viaduct aan de Sloterweg, ten zuiden van Badhoevedorp.
> Lees meer

Terugblik: rondleiding Omlegging A9 Badhoevedorp

Op zaterdagmiddag 16 januari organiseerde Rijkswaterstaat tijdens de jaarlijkse informatiemarkt van de gemeente Haarlemmermeer gratis rondleidingen per touringcar door het projectgebied van Omlegging A9 Badhoevedorp. De geslaagde middag werd vastgelegd in een korte terugblikfilm.
> Lees meer

Fotoverslag Omlegging A9 – Januari 2016

Iedere maand maakt fotograaf Henk Roolvink voor Rijkswaterstaat een rondje langs de werkzaamheden aan de omlegging van de A9. Via het fotoverslag houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rond het project Omlegging A9 Badhoevedorp.
> Lees meer

Terugkoppeling digitaal klantenpanel A9 Badhoevedorp

Rijkswaterstaat voert jaarlijks een digitaal klantenpanel uit. De resultaten hiervan worden gebruikt om de mening van omwonenden te leren kennen en de communicatie voor het project Omlegging A9 Badhoevedorp te toetsen en verbeteren. In december 2015 vond het vierde klantenpanel plaats.
> Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

www.rijkswaterstaat.nl

U kunt ook gratis bellen met de landelijke informatielijn:
0800-8002
(07.00-20.00u ma t/vr en van 10.00-18.30u op za, zo en feestdagen)