< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

11 mei 2016

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Dat is Rijkswaterstaat.

Inhoudsopgave

Omlegging A9 Badhoevedorp: werkzaamheden mei

Iedere maand geeft Rijkswaterstaat een overzicht van de werkzaamheden aan de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp. In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden in mei 2016.
> Lees meer

Timelapse – plaatsen van liggers boven A4

In februari van dit jaar hebben twee hijskranen in vijf nachten de liggers voor een nieuw viaduct van de A9 boven de A4 richting Amsterdam geplaatst. Van deze werkzaamheden is een timelapse filmpje gemaakt. 
> Lees meer

Opening eerste gedeelte nieuwe A9

Naar verwachting opent Rijkswaterstaat op zaterdag 11 juni het eerste gedeelte van de nieuwe A9 bij Badhoevedorp. Verkeer vanuit knooppunt Raasdorp kan dan over de nieuwe verbindingsboog van de A9 naar de A4 richting Amsterdam rijden. Zowel het verkeer op de A9 richting Amsterdam als naar Badhoevedorp krijgt te maken met een nieuwe verkeerssituatie.
> Lees meer

Luchtfoto’s en beeldverslag Omlegging A9 – April 2016

Op 2 april 2016 zijn er nieuwe luchtfoto’s van het project Omlegging A9 Badhoevedorp gemaakt. Daarnaast heeft fotograaf Henk Roolvink voor Rijkswaterstaat weer een rondje gemaakt langs de werkzaamheden aan de omlegging van de A9.
> Lees meer

Bezoek ons project tijdens de Dag van de Bouw

Rijkswaterstaat stelt samen met aannemer Combinatie BadhoeverBogen (CBB) op zaterdag 4 juni tijdens de Dag van de Bouw het project Omlegging A9 Badhoevedorp open voor publiek. Aannemer CBB is de gastheer en biedt een unieke en laatste kans om over het wegdek van de nieuwe A9 te wandelen. Naar verwachting gaat het eerste gedeelte van de nieuwe A9 op 11 juni open. 
> Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

www.rijkswaterstaat.nl

U kunt ook gratis bellen met de landelijke informatielijn:
0800-8002
(07.00-20.00u ma t/vr en van 10.00-18.30u op za, zo en feestdagen)