< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

12 juli 2016

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Dat is Rijkswaterstaat.

Inhoudsopgave

‘Bijna geen file meer op de A9 richting Amstelveen/Utrecht'

De omlegging van de A9 bij Badhoevedorp is in volle gang. In en rondom het dorp worden onderdoorgangen gebouwd, viaducten aangelegd, borden geplaatst en nieuwe wegen aangesloten. Maar waarom wordt de A9 ook alweer omgelegd? En waar staat het project eigenlijk? Vijf vragen aan Peter Faas, omgevingsmanager van de Omlegging A9 Badhoevedorp bij Rijkswaterstaat.
> Lees meer

Omlegging A9 Badhoevedorp: werkzaamheden zomer 2016

Iedere maand geeft Rijkswaterstaat een overzicht van de werkzaamheden aan de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp. In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden in de zomerperiode van 2016.
> Lees meer

Timelapse werkzaamheden Omlegging A9 Badhoevedorp

De nieuwe, omgelegde A9 komt bij Badhoevedorp over de Schipholweg heen te liggen. Daarom is er een onderdoorgang voor de Schipholweg gebouwd, waarover een grondlichaam wordt aangelegd. De nieuwe A9 loopt in de eindsituatie over de grondwal heen. Rijkswaterstaat maakte een timelapse waarin drie maanden werkzaamheden zijn samengevat in anderhalve minuut.  
> Lees meer

Beeldverslag Omlegging A9 – juni 2016

Iedere maand maakt fotograaf Henk Roolvink voor Rijkswaterstaat een rondje langs de werkzaamheden aan de omlegging van de A9. Via het fotoverslag houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rond het project Omlegging A9 Badhoevedorp.
> Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Meer weten?

www.rijkswaterstaat.nl

U kunt ook gratis bellen met de landelijke informatielijn:
0800-8002
(07.00-20.00u ma t/vr en van 10.00-18.30u op za, zo en feestdagen)