< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

8 september 2017

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Dat is Rijkswaterstaat.

Inhoudsopgave

Informatiemarkt 12 september

Op 12 september organiseren Rijkswaterstaat en de gemeente Haarlemmermeer een informatiemarkt over de sloop van de oude A9. Op deze avond zijn er deskundigen van Rijkswaterstaat, de aannemer CBB en de gemeente  aanwezig. Zij kunnen u te woord staan over verschillende onderwerpen, zoals sloop en hinder, schade en risico's, gebiedsontwikkeling en communicatie. Tijd: 19.00 tot en met 21.00 uur. Locatie: het dorpshuis op de Snelliuslaan 35 in Badhoevedorp.

Sloopwerkzaamheden oude A9

De aannemer van Rijkswaterstaat is bezig met
de sloop van de oude A9 bij Badhoevedorp. Denk aan het verwijderen van de geleiderail, verlichting en verkeersborden, en het afvoeren van zand. Momenteel verwijdert de aannemer het wegdek. Aan de randen van het traject (ter hoogte van de knooppunten Raasdorp en Badhoevedorp) is al veel zand afgevoerd. Voorlopig gebeurt dat nog niet binnen de bebouwde kom van Badhoevedorp. Zodra de aannemer op locaties binnen de bebouwde kom zand gaat verwijderen, informeren we de omwonenden.

Werkzaamheden Hoofdvaartviaduct en de S106

Aannemer CBB heeft een vergunning bij de gemeente Haarlemmermeer aangevraagd voor sloopwerkzaamheden tussen het viaduct over de Hoofdvaart en de S106. Het slopen is nodig om de S106 door te trekken op de rotonde bij de Amsterdamsebaan. De aansluiting met de S106 is naar verwachting eind van het jaar gerealiseerd. Lees meer over deze werkzaamheden >

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Rijkswaterstaat heeft een Facebookpagina geopend: Facebook.com/a9badhoevedorp. Hier leest u updates over de werkzaamheden, kunt u vragen stellen en met medebewoners praten. Verder staat er informatie op de projectpagina www.rijkswaterstaat.nl/a9-omlegging-bij-badhoevedorp. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Verbindingsboog open

Rijkswaterstaat stelt op 30 september een verbindingsboog open bij knooppunt Badhoevedorp. Het gaat om de verbinding van de A4 vanuit Schiphol en de A9 richting Haarlem.

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

U kunt ook gratis bellen met de landelijke informatielijn:
0800-8002
(07.00-20.00u ma t/vr en van 10.00-18.30u op za, zo en feestdagen)