< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

19 juli 2016

Met tienduizenden tegelijk rijden we dagelijks over de A2 in Limburg. We rijden richting ons werk, richting het buitenland of juist richting het binnenland. Limburg is centraal gelegen in Europa en daarmee van betekenis voor logistiek Nederland. De verbreding van de A2 draagt bij aan de economische groei en daardoor ook aan de groei van Limburg.

Inhoudsopgave

Dwarsverbindingen op agenda wegverbreding Het Vonderen-Kerensheide

In de vorige nieuwsbrief over de wegverbreding tussen Het Vonderen en Kerensheide stond een artikel over het door Rijkswaterstaat geïnitieerde buurtenplatform.  ‘Het buurtenplatform is een actieve groep van omwonenden die het verschil kunnen maken,’ stelt omgevingsmanager Jeroen Maas. 
Lees meer

Bereikbaarheid via A2 essentieel voor economische ontwikkeling

Om economische ontwikkeling te stimuleren is bereikbaarheid essentieel. De enige goede Noord-Zuidverbinding van Nederland is de A2. De aorta van Nederland is belangrijk voor de economie, maar tegelijkertijd ook kwetsbaar. De robuustheid van het netwerk heeft daarom continu aandacht nodig en moet meegroeien met Nederland. 
Lees meer

Werken aan wegverbreding A2 met actuele verkeersgegevens

Als een groot project start, zoals een deel van de A2 verbreden, is een goede voorbereiding essentieel. In deze fase worden metingen verricht, ontwerpen gemaakt en wordt samenwerking met partners gezocht. Gegevens komen beschikbaar, maar ook nieuwe gegevens dienen zich aan. 
Lees meer

Fijne zomer

De vakantie staat voor de deur, koffers worden ingepakt, auto’s volgeladen en massaal genieten wij van vakanties in Europa. Check voordat u vertrekt nog wel even welke wegwerkzaamheden u kunt tegenkomen onderweg. Om op uw eerste vakantiedag niet alleen maar in de file te staan, is het goed om rekening te houden met dé zwarte zaterdag. Geniet van de zomer en goede reis!


 

 

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat

Of gebruik het contactformulier.

 
U kunt (ook) gratis bellen met 0800 - 8002 (maandag t/m vrijdag van 07.00 uur - 20.00 uur, zaterdag en zondag (inclusief feestdagen) van 10.00 uur - 18.30 uur).