< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

15 maart 2016

Inhoudsopgave

Uitnodiging eindsymposium Natuurlijk Kapitaal Nederland 19 mei

Hoe kunnen natuur en economie elkaar versterken? En op welke manier kunnen overheden, ondernemers en maatschappelijke instanties daar concreet mee aan de slag? Het PBL heeft dit de afgelopen 2 jaar in de praktijk onderzocht, in opdracht van het ministerie van Economische Zaken. De resultaten worden op 19 mei gepresenteerd tijdens een symposium in Utrecht. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Waarde van natuurlijk kapitaal

Belangrijke vraag die tijdens het symposium aan bod komt is: hoe kunnen we de waarde van natuurlijk kapitaal meenemen bij investeringsbeslissingen en beleidswijzigingen van overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven? Waar liggen de kansen voor natuur en economie? En wat zijn de belemmeringen? Het PBL keek onder andere mee in de zeewierketen, bij het Deltaprogramma, in de voedselsector en in natuurgebieden.

Waar en wanneer?

Donderdag 19 mei, 13.30 uur – 17.00 uur, aansluitend borrel. Locatie: Postkantoor, Neude 11 te Utrecht. Het Postkantoor ligt op loopafstand van het Centraal Station.

Aanmelden

Wilt u hierbij zijn? Meld u dan aan via ons aanmeldformulier. Deelname is kosteloos.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Persvoorlichting (070-3288688 of persvoorlichting@pbl.nl).

Colofon

Abonnementen

Nog geen abonnee? Meld u dan hier aan voor deze nieuwsbrief. Uitgaven verschijnen ongeveer eens per twee maanden. Afmelden kan altijd.

Meer weten?

Meer informatie over Natuurlijk Kapitaal Nederland vindt u op onze website. Wilt u nog sneller op de hoogte zijn? Volg ons dan op Twitter of Facebook.

Contact

Wilt u iets vragen over Natuurlijk Kapitaal Nederland of heeft u een idee? Neem dan contact op met programmaleider Petra van Egmond: petra.vanegmond@pbl.nl of (06) 118 713 96