Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Jaargang 4, Nummer 6, 15 augustus 2017

De nieuwe Materieelgezien staat voor u klaar. Klik op een van de links in de inhoudsopgave hieronder.

Inhoudsopgave

Zand weg

Een breuk in een brandstofleiding is al onwenselijk, helemaal als dat onder water gebeurt. Vandaar dat de Defensie Pijpleiding Organisatie er als de kippen bij was toen bleek dat een leiding in de Maas kwam bloot te liggen. De operatie bij Ammerzoden nam een aantal dagen in beslag.

Bekijk de video

Frisse kijk

Voor samenspel tussen oude en nieuwe techniek zoekt de Defensie Materieel Organisatie  jong personeel. 45 studenten vanuit het wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs kwamen naar Den Haag om te kijken of een baan van DMO misschien iets voor ze is.
Lees hier verder

Explosief materiaal

De munitietechnici van het Defensie Munitiebedrijf vormen een aparte club. Ze reizen de wereld af voor hun werk, maar moeten ook op de hoogte blijven van explosieven die op oefenterreinen worden verschoten. Elke zomer reist een aantal muntech’ers naar Bergen-Hohne in Duitsland om blindgangers en rest van munitie te ruimen.

Bekijk de fotoreportage

Meer dan 3 artikelen

De Materieelgezien heeft meer pagina’s. Alle artikelen zijn bereikbaar via de inhoudsopgave. Klik op het streepjessymbool linksboven op de voorpagina. lees meer

Colofon

Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

materieelgezien@mindef.nl

Defensie Materieel Organisatie

Materieelgezien is een uitgave van de Defensie Materieel Organisatie, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.