Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Jaargang 67, Nummer 3, 5 april 2017

De nieuwe Landmacht is uit. Klik op één van de links in de inhoudsopgave hieronder om naar het magazine te gaan. Lees je deze e-mail op je @mindef-account, dan werken onderstaande links niet. Directe verbinding met internet is noodzakelijk.

Inhoudsopgave

De Boxer als leermiddel

Een speciale instructiegroep maakt de mannen en vrouwen van 13 Lichte Brigade bekend met de operationele geheimen van de Boxer. Wat kun je er allemaal in het gevechtsveld mee doen?  Ga mee naar Oirschot voor een lesje Boxer

Speurtocht onder water

Wie denkt dat de Luchtmobiele Brigade alleen op land of in de lucht uit de voeten kan, heeft het mis! Onlangs gingen de genieduikers van de Rode Baretten te water om te zoeken naar de restanten van een kanon.  Bekijk de video!

'Eindexamen' op Noorse bodem

In de buurt van Stavanger moest 1GNC aan de bak om te laten zien klaar te zijn voor de taak als Joint Task Force Headquarters (Land). Trident Jaguar was dan ook een belangrijke stap op weg naar 1 juli. Vanaf die datum staat het legerkorps paraat. Waar dan ook ter wereld. Reist u mee naar Noorwegen?

Meer dan 3 artikelen

De Landmacht bevat meer onderwerpen en pagina’s dan in deze nieuwsbrief staan. Ook die zijn bereikbaar via de inhoudsopgave. Klik daarvoor in het e-zine op het streepjessymbool linksboven op iedere pagina. Naar de voorpagina

Colofon

Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

redactielandmacht@mindef.nl

Koninklijke Landmacht

Landmacht is een uitgave van de Koninklijke Landmacht, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.