Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Jaargang 67, Nummer 7, 5 september 2017

De nieuwe Landmacht is uit. Klik op één van de links in de inhoudsopgave hieronder om naar het magazine te gaan. Lees je deze e-mail op je @mindef-account, dan werken onderstaande links niet. Directe verbinding met internet is noodzakelijk.

Inhoudsopgave

Hand in hand met de Afghanen

Meerdere malen per week verlaat majoor Michael kamp Marmal om werkbezoeken af te leggen. Hij geeft logistiek advies aan de Afghaanse veiligheidsdienten in de omgeving van Mazar-e-Sharif. Ga mee op werkbezoek...

Vliegen als een vogel

'The next level', zo omschrijft instructeur op de Defensieparaschool sergeant-majoor Sebas het vliegen in een wingsuit. "Super kicken, vliegen in zo'n vleermuispak." Zin om mee te vliegen?

De tofste studentenbaan

Het leger in met een universitaire opleiding? Daar had de 22-jarige Anne Versteeg nooit aan gedacht. Tot ze hoorde van Defensity College, dat studenten een bijbaan biedt bij Defensie. Benieuwd naar de ervaringen van Anne?

Meer dan 3 artikelen

De Landmacht bevat meer onderwerpen en pagina’s dan in deze nieuwsbrief staan. Ook die zijn bereikbaar via de inhoudsopgave. Klik daarvoor in het e-zine op het streepjessymbool linksboven op iedere pagina. Naar de voorpagina

Colofon

Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

redactielandmacht@mindef.nl

Koninklijke Landmacht

Landmacht is een uitgave van de Koninklijke Landmacht, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.