Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Jaargang 67, Nummer 4, 9 mei 2017

De nieuwe Landmacht is uit. Klik op één van de links in de inhoudsopgave hieronder om naar het magazine te gaan. Lees je deze e-mail op je @mindef-account, dan werken onderstaande links niet. Directe verbinding met internet is noodzakelijk.

Inhoudsopgave

Rotatie in Mali: eerste ervaringen Luchtmobiel

De laatste patrouille in de Malinese stad Gao werd begin april door de Desert Falcons gevierd met een koud half litertje. Alcoholvrij uiteraard. Tijd voor een terugblik op de eerste inzet van de luchtmobielers tijdens de missie MINUSMA.
Ga mee naar Mali

Voor een betere conditie

Het Special Forces Readiness Health Programme Invictus onderzoekt hoe de commando van begin tot einde dienstverband gezond en beter inzetbaar blijft. Dat moet, want zowel fysiek als mentaal zijn de eisen tegenwoordig flink uitgebreid.
Nieuwsgierig? Klik hier!

Paracommando in hart en nieren

‘Een eenheid van bijzonder geoefende soldaten voor moeilijke of verrassende operaties’  is volgens de Van Dale een treffende verklaring over het Korps Commandotroepen. De groene baretten bestaan dit jaar 75 jaar bestaat. Kapitein b.d. Siem Boons (90) vertelt over zijn bijzondere tijd.  
Lees het bijzondere verhaal

Meer dan 3 artikelen

De Landmacht bevat meer onderwerpen en pagina’s dan in deze nieuwsbrief staan. Ook die zijn bereikbaar via de inhoudsopgave. Klik daarvoor in het e-zine op het streepjessymbool linksboven op iedere pagina. Naar de voorpagina

Colofon

Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

redactielandmacht@mindef.nl

Koninklijke Landmacht

Landmacht is een uitgave van de Koninklijke Landmacht, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.