Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Jaargang 67, Nummer 9, 7 november 2017

De nieuwe Landmacht is uit. Klik op één van de links in de inhoudsopgave hieronder om naar het magazine te gaan. Lees je deze e-mail op je @mindef-account, dan werken onderstaande links niet. Directe verbinding met internet is noodzakelijk.

Inhoudsopgave

Balans in Belgiƫ

Marches-en-Famenne was het toneel van een hectische oefening van de Multirole Engineering Company. Nederlanders en Belgen stelden er samen orde op zaken. In 2018 staan de buurlanden beide stand-by voor de battlegroup van de EU. Check de clip!

Binationale heli-insertie

Operatie COMANCHE in Noord-Mali was vorige week op vele vlakken bijzonder. Nederlandse rode baretten bundelden hun krachten met Duitse heli's. De core business van luchtmobiele inzet. Lees het verhaal...

'De Nederlanders springen eruit'

Er is steeds meer vraag naar specialisten op het gebied van psychologische operaties. 1 Civiel Militair Interactie Commando heeft er een compleet peloton van. In Amerika gooiden ze op mariniersbasis Quantico hoge ogen. Benieuwd?

Veel meer dan 3 artikelen

De Landmacht bevat meer onderwerpen dan in deze nieuwsbrief staan. Ook die zijn bereikbaar via de inhoudsopgave. Klik daarvoor in het e-zine op het streepjessymbool linksboven op iedere pagina. Naar de voorpagina.

Colofon

Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

redactielandmacht@mindef.nl

Koninklijke Landmacht

Landmacht is een uitgave van de Koninklijke Landmacht, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.