Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Jaargang 67, Nummer 1, 7 februari 2017

De nieuwe Landmacht is uit. Klik op één van de links in de inhoudsopgave hieronder om naar het magazine te gaan. Lees je deze e-mail op je @mindef-account, dan werken onderstaande links niet. Directe verbinding met internet is noodzakelijk.

Inhoudsopgave

Nederlanders in Mali de straat op

De Nederlandse Task Group Desert Falcon maakt deel uit van het straatbeeld in Gao. Door de stad te voet te doorkruisen leggen de luchtmobiele infanteristen makkelijk contact met de lokale bevolking. Benieuwd wat ze allemaal tegenkomen? Check de clip!

Tijdens Bison Drawsko groeit ervaring

Wordt een NAVO-bondgenoot aangevallen, dan geldt: 'Eén voor allen, allen voor één'. Om dat credo natuurgetrouw uit te beelden, verscheen 43 Gemechaniseerde Brigade in Polen massaal op de mat. Meer weten...?

Heimelijk zweven

Het doet aan een waaghalzerige avonturenfilm denken. Voor het eerst springen commando’s in 2016 boven Mali op 8 kilometer hoogte vanuit een vliegtuig. Dat gebeurt bij nacht en ontij, met zuurstofmasker op en met 100 kilo uitrusting.
Lees verder...

Meer dan 3 artikelen

De Landmacht bevat meer onderwerpen en pagina’s dan in deze nieuwsbrief staan. Ook die zijn bereikbaar via de inhoudsopgave. Klik daarvoor in het e-zine op het streepjessymbool linksboven op iedere pagina. Naar de voorpagina

Colofon

Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

redactielandmacht@mindef.nl

Koninklijke Landmacht

Landmacht is een uitgave van de Koninklijke Landmacht, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.