Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Jaargang 67, Nummer 2, 7 maart 2017

De nieuwe Landmacht is uit. Klik op één van de links in de inhoudsopgave hieronder om naar het magazine te gaan. Lees je deze e-mail op je @mindef-account, dan werken onderstaande links niet. Directe verbinding met internet is noodzakelijk.

Inhoudsopgave

‘Herstel’ in stoffig Mali

Het rijdend materieel in het Sahelland krijgt het zwaar voor de kiezen. De temperatuur is hoog, het terrein meedogenloos. Probeer bij die omstandigheden de boel maar eens draaiende te houden...
Check de clip!

KCT viert jubileum

Het Korps Commandotroepen bestaat in 2017 75 jaar. Die periode kenmerkt zich door totaal uiteenlopende missies. Lees het verhaal van de adjudant b.d. Willem Scheringa (85): “Toch dook ik erin. Het gezin moest gered.”
Meer weten...?

Mortierist onder de loep

Nauwkeurig, verantwoordelijkheidsbewust en geconcentreerd samenwerken. Alleen dán lukt het om granaten in de perfecte baan te lanceren. Welke tools heeft zo’n specialist daar nu eigenlijk allemaal voor nodig?
Check z’n gereedschapskist!

Meer dan 3 artikelen

De Landmacht bevat meer onderwerpen en pagina’s dan in deze nieuwsbrief staan. Ook die zijn bereikbaar via de inhoudsopgave. Klik daarvoor in het e-zine op het streepjessymbool linksboven op iedere pagina. Naar de voorpagina

Colofon

Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

redactielandmacht@mindef.nl

Koninklijke Landmacht

Landmacht is een uitgave van de Koninklijke Landmacht, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.