Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Jaargang 67, Nummer 5, 7 juni 2017

De nieuwe Landmacht is uit. Klik op één van de links in de inhoudsopgave hieronder om naar het magazine te gaan. Lees je deze e-mail op je @mindef-account, dan werken onderstaande links niet. Directe verbinding met internet is noodzakelijk.

Inhoudsopgave

Dankbare Peshmerga's

Hoog in de lucht zweeft een adelaar, zwevend op de warme luchtstroom tussen de bergen. In het dal trainen Nederlandse militairen Koerdische Peshmerga's. Ga mee naar Irak!

Gao by night

De Long Range Reconnaissance Patrol Taskgroup is vandaag al eerder op patrouille geweest in de stad. De sectie 2 (inlichtingen) wil echter ook weten hoe het er is ná zonsondergang.
Nieuwsgierig?

100 jaar grondgebonden luchtverdediging

Een mitrailleur, een stel haviksogen en vooral een stijve nek. Dat waren 100 jaar geleden enkele kenmerken van de Nederlandse militair die in dienst was bij de luchtafweer. Times have changed... Lees het bijzondere verhaal!

Meer dan 3 artikelen

De Landmacht bevat meer onderwerpen en pagina’s dan in deze nieuwsbrief staan. Ook die zijn bereikbaar via de inhoudsopgave. Klik daarvoor in het e-zine op het streepjessymbool linksboven op iedere pagina. Naar de voorpagina

Colofon

Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

redactielandmacht@mindef.nl

Koninklijke Landmacht

Landmacht is een uitgave van de Koninklijke Landmacht, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.