Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Jaargang 67, Nummer 8, 3 oktober 2017

De nieuwe Landmacht is uit. Klik op één van de links in de inhoudsopgave hieronder om naar het magazine te gaan. Lees je deze e-mail op je @mindef-account, dan werken onderstaande links niet. Directe verbinding met internet is noodzakelijk.

Inhoudsopgave

Landmacht helpt ontredderd Sint-Maarten

Orde in de chaos scheppen. Angstige mensen een hart onder de riem steken. Een verwoest eiland weer opbouwen. Landmachters lieten zich in het Caribisch gebied van hun beste kant zien.   Check de clip!

Nooit verslagen

Niets is onmogelijk, bewezen de deelnemers aan de Invictus Games in Canada. Het verhaal van Paulus Mathijssen is daarvan een kenmerkend voorbeeld. In dienst wankelde hij, viel diep, maar keerde oersterk terug. Hij verliet Toronto met goud om zijn nek. Lees zijn verhaal...

Eyes on target

Nederlandse, Belgische en Duitse Fire Support Teams kruisten de degens in Baumholder. De specialisten op het gebied van Joint Fires coördineerden de inzet van artillerie en jachtvliegtuigen. Benieuwd naar het resultaat?

Veel meer dan 3 artikelen

De Landmacht bevat meer onderwerpen dan in deze nieuwsbrief staan. Ook die zijn bereikbaar via de inhoudsopgave. Klik daarvoor in het e-zine op het streepjessymbool linksboven op iedere pagina. Naar de voorpagina.

Colofon

Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

redactielandmacht@mindef.nl

Koninklijke Landmacht

Landmacht is een uitgave van de Koninklijke Landmacht, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.