< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

20 april 2016

‘Mee met het economische tij’. Het Rijksvastgoedbedrijf blikt met dit online jaarverslag terug op een enerverend jaar. Klik op een van de links hieronder en lees meer.

Inhoudsopgave

Een greep uit de inhoud

'Mee met het economische tij'
‘Je moet mee met het economische tij. Al die 1300 projecten van ons, daar moeten we mee dóór’, zegt directeur-generaal Jaap Uijlenbroek.

'We luisteren beter naar de markt’
Verkopen van leegstaand vastgoed, is een belangrijke opgave voor het Rijksvastgoedbedrijf. Peter van Heun: ‘We luisteren beter naar de markt’. Nieuwe verkoopmethode: de veiling.

Renovatie van een slagader
'De start- en landingsbaan is de slagader van een vliegveld', zegt projectleider Robert Kramer. Bij Vliegbasis Eindhoven wordt de 'slagader' binnenkort gerenoveerd.

Op zoek naar de beste strategie
Wat is de beste vastgoedstrategie? Hoeveel van de huidige 13.3 miljoen vierkante meter vloeroppervlak vastgoed hebben we straks nog nodig? Yvonne van der Brugge heeft als directeur portefeuillestrategie en portefeuillemanagement een even uitdagende als ingewikkelde opdracht.

Meer artikelen
Ook in dit magazine: de openstelling van de Oranjezaal in paleis Huis te Bosch, de noodopvang van vluchtelingen in rijksgebouwen, onderhoud van de 142 meter hoge Hoftoren in Den Haag, de vorming van één agentschap, de plannen voor de renovatie van het Binnenhof en nieuws en cijfers.

U kunt deze attendering of de link http://magazines.rijksvastgoedbedrijf.nl/jaarverslag naar het jaarverslag gemakkelijk doorsturen naar collega’s en vakgenoten.

Colofon

Het jaarverslag komt tot stand onder redactie van het Rijksvastgoedbedrijf en verschijnt 1 keer per jaar.

Heeft u vragen of opmerkingen, mail de redactie van het Rijksvastgoedbedrijf.