Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

14 februari 2017

Inhoudsopgave

EZ in Beeld - De ondernemer

Foto: Cover EZ in Beeld

Wist u dat meer dan 95% van de bedrijven in Nederland behoort tot de categorie midden- en kleinbedrijf? En dat zij samen zorgen voor 70% van de werkgelegenheid in Nederland? Het midden- en kleinbedrijf (mkb) is onmisbaar voor onze economie. Waar liggen kansen en uitdagingen voor kleine en middelgrote ondernemers, wat zijn de toekomstperspectieven en welke rol speelt de overheid daarbij? Daarover gaat de 5e editie van EZ in Beeld.
 
Het e-zine geeft - aan de hand van interviews met inspirerende ondernemers, opinie- en beleidsmakers en informatieve artikelen - een actueel beeld van relevante onderwerpen voor het mkb: automatisering en big data, cybercrime, nieuwe financieringsvormen, innovatie, internationalisering, de behoefte aan groei in het mkb, reailontwikkelingen, Techniekpact en samenwerking in branches.
 
Wij hopen dat u met plezier dit magazine leest.

Vriendelijke groet,

Ministerie van Economische Zaken, Directie Communicatie.

Ps: Wilt u het magazine graag delen in uw eigen netwerk? Dit kan uiteraard door de link te mailen of via social media te verspreiden. U kunt echter ook onderdelen van het blad delen op social media. Zie daarvoor de icoontjes onderaan iedere pagina.
 

Colofon

Alle nummers van EZ in Beeld

magazines.rijksoverheid.nl/ez/ezinbeeld

Twitter

@nieuwsez