Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 50, 28 september 2018

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Business Adviseur (Acquisiteur) Gezond Stedelijk Leven bij de Gemeente Utrecht tot Senior Adviseur Zorgorganisaties bij Bureau HHM in Enschede.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Functies voor Beleidsmedewerkers zijn beschikbaar van Stafmedewerker Zorgadministratie bij Haaglanden Medisch Centrum (HMC) in Den Haag tot Senior beleidsmedewerker diergezondheid bij het Ministerie van LNV in Den Haag.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn beschikbaar van Digitaal archiefspecialist bij het Noord-Hollands Archief in Haarlem tot Specialist archiefbeheer bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid, JustID in Zutphen.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Secretaresse Staf Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde bij het UMC in Amsterdam tot Managementondersteuner bij Rijkswaterstaat in Utrecht.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Manager HRM bij de Alrijne Zorggroep in Leiderdorp tot HR-Adviseur bij het Commissariaat voor de Media in Hilversum.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Zorginkoper MSZ / GGZ bij DSW in Schiedam tot Senior Inkoper bij het LUMC (via Terra Management Search) in Leiden.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Redacteur Intranet bij de Kamer van Koophandel in Utrecht tot Senior Communicatieadviseur bij het Ministerie van I&W in Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Compliance officer financiële markten bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam tot Projectleider Zorgservices en Voeding bij het LUMC in Leiden.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Functioneelbeheerder - tester van webtools bij de Belastingdienst in Utrecht tot Medewerker IT Storage (Hardware & Virtualisatie) bij de Gemeente Den Haag.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP