Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 47, 17 augustus 2018

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Medisch Adviseur medisch specialistische zorg bij het Zilveren Kruis in Leusden tot Adviseur Zorgverkoop bij BrabantZorg in Oss.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Functies voor Beleidsmedewerkers zijn beschikbaar van Beleidsadviseur HR bij Groenhuysen in Roosendaal tot Strategisch beleidsadviseur bij de KwadrantGroep in Drachten.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn beschikbaar van (Senior) datamanagement consultant bij het Ministerie van JenV in Den Haag tot Informatiemanager bij de Gemeente Apeldoorn.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er functies beschikbaar van Commissiegriffier (plaatsvervangend griffier) bij de Gemeente wijdemeren in Loosdrecht tot Managementassistent bij het Ministerie van Defensie in Breda.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van (Senior) Organisatieadviseur in Gemeente Den Haag tot Allround HR-adviseur bji de Gemeente Leidschendam-Voorburg.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Contractbegeleider informatievoorziening bij Rijkswaterstaat in Delft tot Inkoopadviseur bij de Gemeente Alphen aan den Rijn.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Communicatieadviseur Omgevingswet bij de Gemeente Haarlem tot Contentcoördinator/ Algemeen redacteur bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Fundraiser bij Artsen Zonder Grenzen in Amsterdam tot Business Controller bij de Stichting Halt in Utrecht.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-functies zijn beschikbaar van Backend development engineer bij het Ministerie van JenV in Almelo / Leeuwarden tot Data-analist bij het Ministerie van BZK in Den Haag.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP